Vágner má namířeno do fotbalu, bude Nejzbach bez něj?

13.07.2010 17:43

Za slibnou fotbalovou kariérou vyrazil kmenový hráč Chrudimi, ale v posledních sezónách opora Nejzbachu Vysoké Mýto Jakub Vágner. Ten je ve vysokomýtském klubu opět na hostování, ale zda se v jeho barvách v příští sezóně objeví, to je ve hvězdách.

 

Jakuba Vágnera totiž přivábila druholigová fotbalová Čáslav, se kterou se už dva týdny připravuje. "Vyhlédl si mě asistent trenéra Ivan Kopecký, který mě znal z fotbalového působení v Chrudimi," řekl Vágner, který ve futsalu prošel i reprezentací do 21 let. "Zatím mám za sebou s Čáslaví několik utkání, další mě čekají v tomto týdnu a pak se uvidí, zda zůstanu. Alespoň sezónu bych tady ale zůstat chtěl."

V minulé sezóně oblékal dres divizního AFK Chrudim, ale v minulosti už prošel i půlroční zkouškou v Bohemians 1905. Ve futsalu je již několik sezón na hostování ve Vysokém Mýtě a tak to mělo být i pro příští sezónu. "Už jsme v Mýtě domluvení, ale teď nevím, jak to bude vypadat. Pokud zůstanu v Čáslavi, tak se na futsalu asi moc neukážu, ale pokud se cokoliv stane, budu připravený a v Nejzbachu mít registračku, abych mohl nastoupit," říká "Vagi".

 

zdroj:www.efutsal.cz