Úspěšný víkend vysokomýtských futsalistů. Žáci Nejzbachu postoupili do finálových bojů

07.02.2011 21:22

 

Úspěšný víkend vysokomýtských futsalistů.

Žáci Nejzbachu postoupili do finálových bojů.

 

Po sobotní výhře „A“ týmu nad Torfem Pardubice se vysokomýtský futsal dočkal dalšího úspěchu. V neděli se v Chrudimi konal poslední turnaj 1. ligy východ žáků a dorostenců. Nejzbašská U-16 porazila oba soupeře z Brna a po čtyřech letech postupuje do finálových bojů. Final four se odehraje v Brně v staré hale na Vodové dne 20. února 2011. U-18 vítězstvím nad brněnským Helasem zajistila účast Nejzbachu v nejvyšších mládežnických soutěžích i v příští sezóně.

Program Final four juniorských soutěží

Semifinále U-18
Olympik Mělník - ERA-PACK Chrudim
CC Jistebník - Indoss Plzeň

Semifinále U-16
Olympik Mělník - Nejzbach Vysoké Mýto
Tango Brno - Torf Pardubice

 

Pro Final four připravuje web eFutsal.cz ve spolupráci s Komisí futsalu ČMFS jednu novinku. Budou totiž vyhlášeni nejlepší hráči Final four v obou kategoriích, ocenění proběhne v rámci slavnostního vyhlášení konečných výsledků a pro vítěze se již chystají ceny. O této novince, která podle nás zatraktivní důležitá utkání, vás budeme v příštích dnech informovat! (www.efutsal.cz)

Kompletní výsledky soutěží U-16 a U-18 - utkání 6. turnajů juniorských lig – konec základní části ke stažení zde.

 

Finále juniorských lig bude v neděli 20.2. v Brně

Komise futsalu rozhodla o uspořádání finálového turnaje 1.juniorské ligy futsalu v neděli 20.2.2011 od 9:30 do 18 hodin v Brně (stará hala KP Brno, Vodova ulice). Zároveň zde ve stejný den proběhne Grémium klubů Jetbull Futsal ligy a zasedání KF.