play off čtvrtfinále 4. zápas Benago Zruč nad Sázavou - 1.FC Nejzbach 3:6 (0:1)

15.05.2010 14:16

Benago Zruč nad Sázavou - 1.FC Nejzbach

3:6 (0:1)

 

Čtvrtý zápas série se odehrál na velikonoční pondělí před kamerami ČT.  Domácí se nečekaně posílili o kvalitního útočníka Pešíra, nastoupil i uzdravený Rodek, a tak nás nečekalo nic lehkého. První půle byla z obou stran velmi opatrná, nikdo nechtěl udělat chybu a tak se hrálo ze zajištěných obran. Jediný gól vstřelil v 11. minutě R. Michalec, který hlavou tečoval výhoz L. Gerčáka – 0:1. Domácí se k ničemu nedostali, celý náš tým v úvodní části hrál velmi zodpovědně.

Po obrátce se čekal nápor domácího Benaga. Ten přišel, ale byl hodně jalový. Naopak svoji formu v tomto zápase potvrdil R. Michalec. Ve 23. minutě ustál souboj se Simitčim a jeho nahrávku zužitkoval P. Münzberger – 0:2. Ve 27. min. nahrávku T. Váchy proměnil opsět R. Michalec – 0:3. Při tomto stavu začali domácí riskovat, hráli s Klímou na naší polovině. Ve 30. minutě Pešír doklepl – 1:3, v následující minutě však odpověděl T.Vácha – 1:4. Ve 33. minutě opět Pešír snížil na 2:4. V těchto minutách domácím svitla naděje. Měli několik dobrých šancí, ale Géra byl na místě. Ve 38. min. náš gólman vlastně rozhodl, když střelou přes celé hřiště upravil na 2:5. V závěru ještě vstřelil třetí gól Benaga Pešír, ale na něj odpověděl P. Novotný a stanovil konečný výsledek na 3:6.

Sérii s Benagem jsme vyhráli 3:1 a oplatili jsme soupěři loňské vyřazení. Postup protento mladý tým je obrovský úspěch. V semifinále se střetneme s profíky z Teplic a rádi bychom vyhráli alespoň jedno utkání.