Jetbull futsal liga – 14. kolo 1. Fc Nejzbach – Bohemians 1905 5:4 (1:1)

06.01.2011 17:22

Jetbull futsal liga – 14. kolo

1. Fc Nejzbach – Bohemians 1905

5:4  (1:1)

Nejzbach: Gerčák L, Formánek, Michalec, Novotný, Beneš, Vágner, Unger, Vácha, Brychta, Gerčák J., Kadeřábek                Trenér: Páral     Diváků: 500        Rozhodčí: Honěk, Sebök

Branky Nejzbachu: Michalec 2, Formánek, Vácha, Novotný

 

Ve 14. kole JETBULL futsal ligy jsme přivítali na domácí palubovce druhý tým z Prahy – Bohemians 1905. Klokani na rozdíl od loňské sezóny, kdy se zachránili v posledním kole, letos hrají velmi dobře a v pohodě okupují místa v první polovině tabulky. Nám se moc nedaří a po nešťastné porážce na Jistebníku jsme nutně potřebovali bodovat. První půle byla oboustranně dost opatrná, my jsme se snažili diktovat tempo hry a tvořit. Hosté se nikam nehrnuli a číhali na svojí šanci. Snaha našich borců byla sice znatelná, ale hosté se vždy ubránili. Do sítě se dostala pouze střela Formánka v 18. minutě. Na ni však obratem po individuální akci odpověděl hostující Vodecký.

Druhá půle byla úplně jiný. Padaly branky, odehrával se boj o každý míč a diváci si konečně přišli na své a byli ve varu. Úvodní minuty po obrátce vyšli skvěle hostům, kteří využili váhání naší obrany a dostali se do dvoubrankového vedení. S domácími to nevypadalo moc dobře. Naštěstí Novotný po spolupráci s Michalcem snížil na rozdíl jediné branky. Poslední desetiminutovka byla ve znamení naší obrovské snahy, kdy hráči dali do zápasu vše a odměnou jim bylo otočení nepříznivého výsledku v náš prospěch. Vybojovali jsme velmi důležité vítězství, hráči si dokázali, že i s tak kvalitním soupeřem dá vyhrát. Doufejme, že nabité sebevědomí zůstane i v dalších bojích o záchranu.

Jiří Michalec

 

Roman Páral, trenér Nejzbachu: „Věděli jsme, že potřebujeme nutně zvítězit, protože jsme byli na sestupovém místě. Proto si tohoto vítězství hrozně cením. Bylo vydřené a chtěl bych za to klukům poděkovat“.