17. kolo Kajot Helas Brno – 1. FC Nejzbach 1:1 (0:1)

08.01.2010 00:00

Kajot Helas Brno – 1. FC Nejzbach 1:1 (0:1)

 

Nejzbach: L. Gerčák, Horyna – Novotný, Michalec, Chadima, Formánek, Unger, Jelínek, J. Gerčák, J. Vágner, Lištván           Trenér: Páral           Diváků: 70     Rozhodčí: Sebök, Venc

Branky Nejzbachu: Michalec

 

Úvodní utkání na začátku kalendářního roku se nám většinou moc nedaří a stejn tomu bylo i letos 8. ledna, kdy jsme zajížděli na palubovku brněnského Helasu. Náš tým byl oslaben o dva hráče T. Váchu, který je pracovně ve Španělsku a objev posledních kol M. Brychta již zajájil přípravu ve velkém fotbalu. Nicméně i přes oslabení jsem neprohráli, připsali si první remízu a stále bojujeme o druhé nebo třetí místo po základní části. V první půli byla hra hodně rozháraná, územní převahu měli domácí.

Veškeré náznaky šancí v pohodě likvidovala Géra. Jediný gól úvodní části vstřelil R. Michalec v 17. minutě po nahrávce J. Lištvána – 0:1. Po obrátce přišel očekávaný tlak domácích. Dostavilo se i vyrovnání ve 25. min., kdy nástřel z poloviny hřiště prošel skrumáží hráčů a zapadl do sítě. Po vyrovnání jsme chtěli zápas rozhodnout, ale neproměnili jsem ani ty nejvyloženější šance.

Celkový dojem z utkání je dosti rozpačitý. Chtěli jsme naplno bodovat, ale tentokrát jsem si vyhrát ani nezasloužili. Remíza je naprosto spravedlivá a zdali je bod ztráta nebo zisk ukáží až další zápasy.