NEJZBACH ROZHODL ZÁPAS S KLADNEM JIŽ V PRVNÍM POLOČASE

19.10.2015 21:46
Futsalisté Vysokého Mýta hostili v 5. kole CHANCE ligy FK Kladno. Domácí potvrdili roli favorita a náskok 3:0 po první půli jim stačil. Svého soka nakonec zdolali 6:2, když hosté snižovali až v závěru utkání.
 
Ohlasy aktérů zápasu
 
Miroslav Semerád, hrající trenér Nejzbachu: "Utkání jsme zaplaťpánbůh zvládli vítězně. Začátek byl z obou stran opatrný. Pak se nám podařilo vstřelit gól, což nás uklidnilo. Přidali jsme další dva góly a poločas jsme vyhráli tři-nula. Ve druhém poločase jsme si utkání pohlídali. Už se hrálo nahoru a dolů, ale zvládli jsme to naší zkušeností. Zaslouženě jsme vyhráli. Moc děkujeme fanouškům za jejich podporu." 
 
Jakub Jiránek, trenér FK Kladno: "Vysoké Mýto nás porazilo zaslouženě. Domácí byli zkušenější, hráli chytřeji, což bylo hodně znát. To, co domácí měli proměnit, tak proměnili. My jsme bohužel své šance zahodili. Opravdu se ukázala chytrost a zkušenost Nejzbachu. Rozhodl i první poločas. Přijeli jsme čtyřicet minut před zápasem kvůli dopravě na dálnici a dostali jsem tři špatné branky po nedůrazu a hloupých chybách. Druhý poločas už byl daleko vyrovnanější."