Dnes pokračuje play-off. Co nás čeká?

19.03.2010 20:19

Dnes se hrají tři utkání play-off a i když jsme neviděli žádnou červenou kartu, ne všichni se mohou usadit na lavičku. Zatímco některé hráče Jistebníku podrží pracovní záležitosti mimo halu, presidentovi Torfu vystavila stopku disciplinární komise. 

Program dnešních utkání play-off
ERA-PACK Chrudim - Torf Padrubice
20:00 hod., SH Sokol Chrudim - 
(stav série 1:0, výsledek utkání 6:1)
Chrudim v prvním utkání potvrdila roli favorita a přesvědčivě vyhrála. Trenér Pardubic Růžička si stěžoval na absenci Jeřábka a tak jeho tým se ocitl bez přirozeného lídra. "Nechápu to, neuvolnil nám ho velký fotbal ani na středeční zápas," povzdechl si pardubický kouč. Faktem ale zůstává, že Chrudim je přetěžký soupeř a složitá práce čeká Torf i ve druhém utkání. To si již jen z tribuny shlédne president hostujícího klubu Vich, který o přestávce vnikl do kabiny rozhodčích ve snaze si s nimi cosi vyříkávat a za to přišel trest, když nesmí na lavičku v dalších třech zápasech. ERA-PACK bude opět kompletní, je favoritem i dnes a před dlouho přestávkou v sérii (další utkání se hraje 4.4. před TV kamerami) bude chtít mít na svém kontě dvě vítězství.

Tango Brno - Slavia Praha
20:00 hod., SH KP Brno 
(stav série 0:0)
Dnes startující série mezi Tangem a Slavií má předehru v organizačních záležitostech okolo "brněnských" utkání. Domácí Tango totiž vyhlásilo obě domácí střetnutí jako riziková, evidentně na základě zkušeností z řádění sešívaných fans na konci základní části v Chrudimi. To však nebude mít až tak velký vliv na dění na hřišti. Tam bude domácím chybět zraněný Blažej a zcela fit není ani Josef Havel. Roli favorita nejde Tangu upřít, ale pozor si musí dát na zkušenost hostujícího týmu. "Spousta hráčů Slavie toho v play-off hodně odehrála, po návratu Novotného šla jejich hra nahoru," řekl pro Denik.cz trenér Tanga Radek Korený, který stále patří k odpůrcům systému play-off. I proto bude zajímavé utkání večer sledovat, ideálně přímo v hale, ale jako alternativa se nabízí live stream webu TVcom.cz.

Balticflora Teplice - CCM SC Jistebník
20:00 hod., SH Teplice 
(stav série 1:0, výsledek utkání 7:3)
Jistebník se v první části série snažil, stáhl dvougólový náskok favorita, ale přesto to nestačilo. "V pátek nepřijedeme komplentí, některé hráče nepustí pracovní povinnosti," šokoval jistebnický trenér Malý na středeční tiskové konferenci. To ale neznamená, že severomoravané pojedou do Teplic odevzdaně. Jejich defenziva je kvalitní a když se hráči vyvarují individuálních chyb, šanci mají. Otázkou je, zda domácí pro druhé utkání rozhodí úspěšné čtveřice, které vybojovaly první utkání. Ta "brazilská" byla gólově úspěšnější a jeden z klíčových hráčů týmu Evandro Marques si jí pochvaloval: "Mě osobně se hraje dobře v naší čtyřce hraje velmi dobře," tvrdil pro klubový web. Domácí věří, že opět zaplní halu a povedou po dnešním večeru 2:0...

zdroj: www.efutsal.cz