Chance futsal liga - 6.kolo 1.FC Nejzbach – Démoni Česká Lípa 5:4 (3:1)

19.01.2013 11:57

 

Nejzbach:  L. Gerčák, Till -  Formánek, Jeníček, Netolický, Vágner , Michalec, Műnzberger,     Novotný, Semerád, J.Gerčák , Krátký,  Brychta, Jiráský     Trenér: Páral    Diváků: 250    

Rozhodčí : Kincl, Gasnárek, Vomastek  Branky Nejzbachu :  Semerád 2, Jeníček, Novotný, J.Gerčák

 


V  pátek 19.10. jsme přivítali nováčka Chance ligy Démony Česká Lípa. Hosté kteří ještě neochutnali slast vítězství a už nutně potřebovali bodovat se před utkáním netajili, že přijeli do Nejzbach arény bodovat. Tomu podřídili bránící taktiku se snahou vyrážet k rychlým protiútokům zakončeným brankou. Nejzbach ale byl na tuto taktiku připraven a trpělivě obléhal branku hostujícího brankáře Knoblocha (dříve chytal za Slávii Praha či SELP Mladá Boleslav). První poločas byl zcela v naší režii, ale jelikož v letošní sezóně máme problém s proměňováním šancí, tak jsme vstřelili jen tři branky o které se podělili Jakub Gerčák, Petr Jeníček a Pavel Novotný.

Ve druhém poločase, kdy Nejzbach prostřídal sestavu a dostali šanci náhradníci,  byl ve 29.minutě stav 5:2 pro domácí a zápas se zdál být rozhodnutý. Bohužel v poslední desetiminutovce hráči Nejzbachu spalovali jednu šanci za druhou a tak byl konec zápasu ještě zdramatizován. V posledních dvou minutách jsme obdrželi z brejků dvě branky, ale nakonec hubenou výhru uhájili. Pro diváky možná napínavá podívaná, ale spokojen určitě nebyl nikdo.