Chance futsal liga – 16.kolo 1.FC Nejzbach – Benago Zruč nad Sázavou 1:3 (0:1)

15.02.2013 15:08

 

Nejzbach:  L. Gerčák, Till – Formánek, Műnzberger, Jeníček, Netolický, Michalec,  Semerád,  J.Gerčák, Brychta, Vágner, Forgáč, Krátký, Jiráský

Trenér: Páral     Diváků: 505   Rozhodčí : Gasnárek, Linhart, Vomastek

Branku Nejzbachu :  Jakub Gerčák

 

V pátek 1.2.2013 jsme přivítali tradičního rivala Benago Zruč nad Sázavou. V úvodu utkání se obě mužstva oťukávala a vyčkávala na to, s čím vyrukuje soupeř. Domácí Nejzbach měl více míč na svých futsalkách, Benago však pozorně bránilo a co prošlo, to pochytal hostující gólman Mareš. Ve 12.minutě hostující Drahovský u pomezní lajny obešel domácího Jiráského, ale dostal se s míčem do autu.Domácí hráči přestali hrát v domění, že se bude zahajovat hra od domácí branky, ale Drahovský přihrál před branku a Brahimi uklidil míč do Gerčákovi branky. K našemu šoku byla branka uznána. Benago se ještě více zatáhlo do obrany. Domácím se z řady šancí nepodařilo skórovat a naopak jsme mohli inkasovat, když hráči Benaga 2krát trefili brankovou konstrukci.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu,domácí tlačili,hosté bránili.Ve 24.minutě hosté po rohovém kopu zvýšili na 2:0,když se prosadil Drahovský. Po této brance Nejzbach zvýšil aktivitu a v 27.minutě snížil Jakub Gerčák na 1:2.V této fázi hry byl Nejzbach lepším mužstvem,ale šance domácí hráči neproměnili,nebo je vychytal brankař Benaga. Rozhodujícím momentem utkání byl rohový kop,kdy naši hráči se dohadovali s rozhodčím,Benago rychle rozehrálo a Drahovský zvýšil na 3:1.

Tak i utkání skončilo.