Chance futsal liga – 10.kolo FK Era-Pack Chrudim - 1.FC Nejzbach 6:0 (4:0)

20.01.2013 22:28

 

Nejzbach:  L. Gerčák, Till – Formánek, Műnzberger, Netolický, Jiráský, Semerád, Mich.Brychta, Michalec, Vágner, J.Gerčák, Krátký, Forgáč       Trenér: Páral     Diváků:  472                      Rozhodčí : Venc, Pivoňka, Sebök

 

V pátek 30.11.2012 jsme zavítali na půdu krajského rivala Era-Packu Chrudim. Domácí favorit má i letos výbornou formu, kterou prokázal v minulém domácím utkání, kdy vyprovodil Balticfloru Teplice dvouciferným debaklem. Hráči Nejzbachu začali utkání s respektem a umožnili domácím od začátku převzít iniciativu a tlačit se k bráně Nejzbachu. První dvě branky , které padly po nevynucených chybách hráče Nejzbachu probraly a hra se vyrovnala. Šance si vytvářela obě mužstva, jen branky padaly pouze do sítě hostů, takže v polovině utkání vedl Era-Pack  4:0. Druhý poločas chtěl Nejzbach stav korigovat, ale bohužel domácího brankáře Mellera ani jednou nepřekonal. Domácí ještě přidali dvě branky a tak konečný stav zní 6:0 pro Era-Pack Chrudim.

                                                                                   

Roman Páral, trenér V. Mýta: „Do Chrudimi jsme jeli s cílem neinkasovat dvouciferný debakl, který před námi nadělil mistr Teplicím. To se podařilo, ale je škoda, že jsme nevyužili alespoň některou z našich šancí. Citelně nám chyběli Jeníček, Netolický a Michal Mareš mladší, který nenastoupil po dohodě obou klubů, protože u nás hostuje právě z Chrudimi."