3. čtvrtfinalový zápas play-off Bohemians 1905 – 1.FC Nejzbach 3:1 (1:0)

25.04.2013 18:14

 

Nejzbach: Gerčák L. – Münzberger, Formánek, Vágner, Semerád, Netolický, Michalec, Jeníček , Jiráský,  Brychta Martin       Trenér: Páral     Diváků: 250   Rozhodčí : Hofmann, Lasch, Šmíd

Branku Nejzbachu :  Michalec

 


Třetí čtvrtfinalové utkání se hrálo v pondělí 15.dubna opět na palubovce pražských Bohemians. A stejně jako obě předešlé, i toto bylo vyrovnané. Nejzbachu chyběli zranění M.Mareš a J.Gerčák, naopak po dlouhé době se v sestavě objevil Martin Brychta. Domácím i nadále chybí reprezentant Frič. V prvním poočase byli lepší domácí,střelecky se však prosadili pouze jednou. V 9.minutě skóroval Dlouhý.

Obě mužstva i nadále pozorně bránila a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Úvod druhé půle se nesl ve snaze Nejzbachu vyrovnat, ale v největší šanci trefil Michalec ( a ne naposled) jen tyč !  Velké šance měli i domácí, ale brankář Gerčák náš tým držel nad vodou (i jemu několikrát v zápase pomohla branková konstrukce). Domácí přidali druhou branku ve 25.minutě, kdy Novotný obešel i Gerčáka a do prázdné klece upravil na 2:0. Nejzbach se nevzdával, zkusil power-play, ale branka padla opět do naší sítě. Ve 33.minutě do prázdné skóroval Pleyer.

V závěru jsme již jen snížili smolařem zápasu Michalcem na 1:3 (asistoval Brychta). Domácí se tak v sérii ujali vedení 2:1.