18. kolo Nejzbach - Šumperk 4:6 (4:4)

18.02.2010 00:00

1.FC Nejzbach – Delta Šumperk 4:6 (4:4)

Nejzbach: Šimon, L. Gerčák – Novotný, Michalec, Chadima, Formánek, Unger, Jelínek, J. Gerčák, J. Vágner, Lištván, Vácha          Trenér: Páral Diváků: 400   Rozhodčí: O. Černý, Nagy

Branky Nejzbachu: Chadima 2, Novotný, Lištván

 

Po špatném výkonu proti Teplicím, jsme se chtěli divákům omluvit vítězstvím nad posledním celkem tabulky. Místo omluvy však přišel nejhorší zápas v sezóně a naše zoufalství vyvrcholilo porážkou, pro kterou nemám vysvětlení. Nejhorší zjištění pro mě je, že hosté  byli ve všech herních situacích lepší, byli futsálovější, rychlejší, hráli s větším nasazením a ve druhé půli nám prakticky nedali šanci. První půle připomínala bezstarostný přátelský zápas. Hosté se dostali do vedení ve 2. minutě, kdy střela Navrátila skončila za zády překvapeného Šimona – 0:1.

M. Chadima dvěma brankami ve 3. a 5.minutě skóre otočil, ne však na dlouho, protože ještě v téže minutě Václavíck opět vyrovnal – 2:2. Skóre se měnilo v 10 min. – P. Novotný 3:2. Naši hráči místo zklidnění hry, neustále bezhlavě útočili a tak hostům stačilo využít chyb domácích hráčů a vždy pohodlně vyrovnat. Tak se stalo v 15.minutě, kdy Málko srovnal na 3:3. To samé platilo o chvíli později. V 16. min. J. Lištván strhl vedení na naši stanu, ale z rozehrání bylo opět srovnáno na 4:4 díky střele Václavského.

Po obrátce se  hra zklidnila, obě mužstva se více soustředila na bránění. Šance se však postupně dostavovaly na obouch stranách. Ovšem zatímco my jsem neproměnili nic, hosté byli úspěšní dvakrát. V obou případech skóroval Navrátil, nejprve ve 30. min. a poté v 33. min. již na 4:6. Závěrečný zoufalý tlak nám zastavil rozhodčí, kteří během dvou minut vyloučili LIštvána a Váchu a tím bylo vlastně po zápase. Jak jsem již psal porážka s tímto soupeřem je pro mě nepřípustná, navíc přichází určité spekulace mezi fanoušky, které jsme si tímto výsledkem sami přivodili.